Tisztelt Látogató!

Mikor máskor fontosabb segíteni, ha nem ilyen vészterhes időkben?! A járványügyi védekezés nem teszi lehetővé a személyest találkozást, így több olyan programunk is elmaradt, elmarad, melynek adományai segítették klubunk patronáltjait. Nem tudjuk, hogyan alakulnak a következő hónapok, lesz-e lehetőség programjaink megtartására, de mi nem adtuk fel, mert segíteni akarunk.

Fejünkbe vettük, rendezzünk egy virtuális bált. Persze, nem lesz tánc és vacsora, de a többi, a harminc éve megtartott és szeretett műsorelem igen. És persze kellenek támogatók és a legfontosabb, hogy legyen tombola. Mert a tombola izgalmas, vicces, lehet nyerni, de mindenki tudja, hogy a lényege a segítés.

Sok-sok fejtörés, a szokásosnál jóval gyakoribb klubülések "élőben" és online is, tervezés, szervezés, előkészítés, marketing, védnökök, támogatók szerzése, tombolafelajánlók keresése, saját felajánlások készítése, műszaki feltételek megteremtése, programok és eszközkezelések elsajátítása, bejátszások hang- és videófelvételeinek elkészítése, vágása, javítása, helyszínrendezés, próbák, lebonyolítás, pakolás és rohanás, ez vár ránk. De mi hiszünk benne, hogy a megszólítottak értik, hogy most miről van szó és segítenek.

Már most köszönjük a bátorító visszajelzéseket, az eddigi támogatói felajánlásokat, mai napig megvett tombolaszelvényeket, tombolatárgyakat és köszönjök dr. Farkas Ciprián polgármester úrnak, hogy első szóra mellénk állt.

Kérjük, hogy tombolaszelvények vásárlásával támogassa törekvésünket és január 22-én 19 órakor nézze velünk a bál folyását, izgulja végig a tombolasorsolást ezen a linken: sopron.lions.hu/bal2021

A Lions Club Sopron teljes csapata

A virtuális bál anyagát az alábbi videóban követhetik nyomon, a videó a Lejátszás gomb megnyomása után indul!

 


Képgaléria

Lions szövetség eseményei

Konvenció 2021
2021. június 12. 08:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba