2019. évi adventi vásár Sopronban

Sopronban az Önkormányzat szervezésében a 2019. évben is megrendezésre kerül az adventi vásár a Fő téren és a Várkerületen. A Lions Club Sopron jótékonysági standja a megszokott helyen, a várkerületi nagy rondella előtt várja a vendégeket.

A 2019. évi adventi vásárban a szokott helyen felállított jótékonysági standunkon minden délután várjuk az adományokat, melyeket a soproni borvidék borászai által felajánlott borokból, egyedi recept alapján készült forralt borral hálálunk meg.

Tagtársaink a soproni borvidék borászai által felajánlott vörösborból készült forralt borral és lila hagymás zsíros kenyérrel kínálják az érdeklődőket.

A vásárra készülődve már november 16-án vendégül láttuk azokat a soproni borászokat, akiknek felajánlásaira ez évben is számítunk. A vacsorán emléklapot kaptak rendszeres támogatóink. A hangulatot Buczkó András és Kedmenc József, a "Csendtörők" zenekar tagjai alapozták meg vidám zeneszámaikkal.

A galériában megtekintheti a vacsorán, illetve a jótékonysági standunknál készült képeinket.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba