2021. évi adventi vásár Sopronban

Sopronban az Önkormányzat szervezésében  - a járvány miatt kicsit csökkentett módban - a 2021. évben is megrendezésre kerül az adventi vásár a  Várkerületen. A Lions Club Sopron jótékonysági standja a Mária-szobor mellett várja a vendégeket.

Jótékonysági standunkon minden délután várjuk az adományokat, melyeket a soproni borvidék borászai által felajánlott borokból, egyedi recept alapján készült forralt borral hálálunk meg.

Tagtársaink a soproni borvidék borászai által felajánlott vörösborból készült forralt borral és lila hagymás zsíros kenyérrel kínálják az érdeklődőket.

A vásárra készülődve már november 18-án vendégül láttuk azokat a soproni borászokat, akiknek felajánlásaira ez évben is számítunk. A rendezvényről előző bejegyzésünkben számoltunk be.

A fotógaléria folymatosan frissül!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba