A fehér bot nemzetközi napja

1969 óta október 15-e hivatalosan is a fehér bot nemzetközi napja. Rendhagyó módon, a Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson- Sopron Megyei Egyesület Sopron Kistérségi Csoportja előrehozott rendezvénnyel 2017. október 7-én tartotta megemlékezését. A Soproni Lions Clubot Balogh Sándor elnök, továbbá Vörös Ákos és Freiler László klubtagok képviselték. Kis küldöttségünk nem üres kézzel érkezett az eseményre. Egyik ajándékunk a közel 600 ezer forint értékű digitális fehér bot volt, melyet Rácz Tamásné Krisztina négy gyermekes családanya kapott meg az egyesület előzetes döntése alapján. Használatához hozzátartozik egy hollandiai tanfolyam is, melynek költségeit is klubunk vállalta magára. A másik ajándék a már-már szokásos 6 db színházbérlet volt, melyet mindig nagy örömmel fogadnak az egyesület tagjai.

A hivatalos programot követően üdítőitalok és sütemények társaságában folytatódott a kötetlen beszélgetés.

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba