A fehér bot nemzetközi napja 2023

1969 óta október 15-e hivatalosan is a Fehér Bot nemzetközi napja. A Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson- Sopron Megyei Egyesület Sopron Kistérségi Csoportja előrehozott rendezvénnyel 2023. október 14-én tartotta megemlékezését, hogy a megyei ünnepséggel ne ütközzön.

A Lions Club Sopront Czingráber József elnök, Varga László alelnök, valamint Vörös Ákos és Freiler László klubtagok képviselték. Kis küldöttségünk sosem érkezik üres kézzel az eseményre. Ajándékunk a már szokásos 6 db színházbérlet volt, melyet mindig nagy örömmel fogadnak az egyesület tagjai.

Kohlhauser Ildikó rövid bevezetője után köszöntőt mondott Dr. Farkas Ciprián, Sopron Megyei Jogú Város polgármesteremajd Czingráber József hivatalosan is átadta a színházbérleteket. A Sopron Lady Lions Club képviseletében Czingráber Józsefné Marika nyújtotta át a ladyk ajándékát.

A Halász utcai óvoda óvónőinek hagyományosnak mondható előadását követően üdítőitalok és sütemények társaságában folytatódott a kötetlen beszélgetés.

Tudósítás és több kép a sopronmedia.hu oldalán ide kattintva.

Még több a Soproni Téma Facebook oldalán itt.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba