Adventi vásár 2014.

Sopronban az Önkormányzat szervezésében 2014. évben is megrendezésre került a Fő téren az adventi vásár. A Lions Club jótékonysági standja a Fő tér 5. Járási Hivatal előtt várta a vendégeket. Tagtársaink a soproni borászok által felajánlott vörösborból készült forralt borral és lila hagymás zsíros kenyérrel kínálták az érdeklődőket. 

A vásárra készülődve már november 22-én vendégül láttuk azokat a soproni borászokat, akiknek felajánlásaira ez évben is számítunk. A rendezvényre az Ottó Pince Répcefői soron levő vendéglátó helyiségében került sor, ahol Nagy Tamás elnök üdvözölte a megjelent gazdákat. Külön köszönetet mondott a felajánlásokért és a folyamatos támogatásért.

A „hivatalos részt” követően sor került a vacsorára, majd megkezdődött a kötetlen beszélgetés és borkóstolás. Vendégeink bemutatták új és népszerű boraikat. Megkóstolhattuk például a Vincellér Kft, a WineLife Kft, az Iváncsics Borászat és az Ottó Pince palackozott borait.

A Kisalföld.hu cikkét itt olvashatja: http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/jotekonysagi_forralt_bor_sopronban/2410378/


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba