Adventi vásár Sopronban

Sopronban az Önkormányzat szervezésében a 2018. évben is megrendezésre kerül az adventi vásár a Fő téren és a Várkerületen. A Sopron Lions Club jótékonysági standja a megszokott helyen, a várkerületi nagy rondella előtt várja a vendégeket.

A 2018. évi adventi vásárban a szokott helyen felállított jótékonysági standunkon minden délután várjuk az adományokat, melyeket a soproni borvidék borászai által felajánlott borokból, egyedi recept alapján készült forralt borral hálálunk meg.

Tagtársaink a soproni borvidék borászai által felajánlott vörösborból készült forralt borral és lila hagymás zsíros kenyérrel kínálják az érdeklődőket.

A vásárra készülődve már november 16-án vendégül láttuk azokat a soproni borászokat, akiknek felajánlásaira ez évben is számítunk. A vacsorán emléklapot kaptak rendszeres támogatóink.

A galériában megtekintheti a vacsorán, illetve jótékonysági standunkon készült képeinket.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba