Aerobik nap Sopronban

A Lions Club Sopron 2020. január 18-án csatlakozott Sopronban a GyIK Rendezvény Központban 5. alkalommal megrendezésre került Mega Aerobik Nap elnevezésű egész napos sport rendezvényhez.

Clubunk a Lions közösségek irányelveinek megfelelően, a vakok és gyengénlátók támogatásán, ill. az általános egészség megőrző célok mellett  zászlójára tűzte a cukorbetegség elleni küzdelmet is.

Ez az alkalom kiváló lehetőséget kínált a diabétesz kockázatot felmérő kiadványaink terjesztésére, az érdeklődőknek a témával kapcsolatos kérdéseik megválaszolására és természetesen vércukorszint mérések elvégzésére is. A nap során a szakmai segítséget Deák Ági, a Soproni Erzsébet Kórház  szakasszisztense biztosította. Munkáját ezúton is köszönjük.

A rendezvényen való részvételünk megerősítette azt a véleményt, hogy az egészségmegőrzés témakörével foglalkozó figyelemfelkeltő akcióinkkal csatlakozzunk a már eleve népszerű, sok embert vonzó eseményekhez, hiszen ilyen módon kisebb erőfeszítéssel, nagyobb hatékonysággal végezhetjük jószolgálati tevékenységünket.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba