Akadálymentesített sportpálya átadása

A Lions Club Sopron által is több százezer forinttal támogatott akadálymentesített sportpályát adtak át a Soproni Szociális Intézményben.
Ez a sportpálya nemcsak a SOSZI életében korszakalkotó és mérföldkő, hanem a város életében is – hangzott el az átadáson.
Sopronban és térségében közel 1300 család nevel sérülteket. Közülük több mint 30 fő a nappali ellátás tagja. 25 millió forintos beruházásból létrejött, labdajátékokra alkalmas pálya valósult meg civilösszefogásból.
A mozgás minden ember számára, így a sérültek életében is elengedhetetlen és hasznos, ezért valósult meg ez a rendkívül fontos létesítmény – méltatta a kezdeményezést (amely sok civil segítséggel valósult meg) Filep Márk önkormányzati képviselő.
Az átadáson a Virágfűzér Sérültek Napközi Otthona ellátottjai adtak műsort a jelenlévőknek.
A hivatalos program után közös játékkal avattuk fel a pályát.
 
Fotók:Módos Máté

Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba