Családi évköszöntő vacsora

Január első (ez évben kivételesen a második) csütörtök estéje hagyományosan az úgynevezett “családi vacsora” időpontja a Soproni Lions Clubnál. Ekkor az urakat párjaik is elkísérik az ülésre.

Így történt ez a 2014. évben is. A Perkovátz-ház különterme volt az esemény helyszíne. Boronkay Gusztáv elnök köszöntötte a megjelent tagokat és hölgyeiket. Rövid értékelést tartott az elmúlt fél évről, külön kiemelve azt, hogy a szeptember-december közötti időszakban több, mint 20 olyan esemény volt, amely a soproni Lions Club nevéhez fűződik, és ez a tendencia tovább fog folytatódni 2014. első félévében is.

Bunyevácz Róbert kincstárnok a klub gazdálkodásával kapcsolatban a bevételi és kiadási oldalt ismertette. Kihangsúlyozta, hogy az adventi forralt boros akció soha nem volt olyan sikeres, mint a 2013. évben.

A hivatalos programot követően vacsorával egybekötött kötetlen beszélgetéssel telt el az este.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba