Családi évköszöntő vacsora

Január első (ez évben kivételesen a második, mert az első január 1-je volt) csütörtök estéje hagyományosan az úgynevezett “családi vacsora” időpontja a Soproni Lions Clubnál. Ekkor az urakat párjaik is elkísérik az ülésre.

Így történt ez a 2015. évben is. A Perkovátz-ház különterme volt az esemény helyszíne. Nagy Tamás elnök köszöntötte a megjelent tagokat és hölgyeiket, valamint a Rotary Club elnökét, Tölgyesi Zoltánt, aki a rövidesen megrendezésre kerülő Rotary-bál meghívóit adta át a tagságnak. Távozását követően rövid értékelést hallottunk Nagy Tamástól az elmúlt fél év eseményeiről és felsorolta a még előttünk álló, tervezett feladatokat, különös tekintettel a belvárosi bronzmakett elkészítésére vonatkozó tennivalókra.

Bunyevácz Róbert kincstárnok a klub gazdálkodásával kapcsolatban szólt néhány szót, kiemelve az adventi forralt boros akció sikerességét.

A hivatalos programot követően vacsorával egybekötött kötetlen beszélgetéssel telt el az este. Megállapítottuk, hogy míg a fiúk szinte semmit nem változnak, addig a hölgyek egyre szebbek lesznek és jó lenne őket gyakrabban így együtt látni.

Köszönjük Perkovátz Tamásnak a hely biztosítását és a pezsgőt, mely a ház ajándéka volt (az első körre Nagy Tamás elnök hívta meg a jelenlevőket).


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba