Évzáró a Lions Club Sopronnál

A járványügyi előírások miatt a 2020. év pünkösdi időszakában nem lehetett bált tartani, ezért a Lions Club Sopron 2020. június 4-én tartotta meg a 2019-2020 szolgálati év évzáró taggyűlését.

Helyszín a klubgyűlések szokásos helyszíne volt: a Perkovátz-ház Daruka terme.

Dr. Ocsák József elnöki köszöntőjét Boronkay Gusztáv kormányzói megemlékezése követte. Kormányzói dícséretben részesültek Balogh Sándor, Bors Dániel, Bunyevácz Róbert, Freiler László, Dr. Károlyi György, Kiss Lajos, Nagy Tamás, Dr. Ocsák József, Pataki András és Vörös Ákos tagtársaink. “Az év oroszlánja” díjat idén Kulbert Gábor érdemelte ki a Tri Jumelage rendezvény kapcsán kifejtett szervező munkájával. Az elnöki tisztséget és nyakláncot, továbbá az ezzel járó felelősséget Budai József vette át.

A kisalfold.hu írása itt olvasható.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba