Faültetés a boldog békeidők reményében

A Lions Club Sopron a "Boldog békeidők" reményében fát ültetett a Lenck-villa kertjében.

Eredeti szándékuk szerint a soproni népszavazás 100. évfordulója emlékére 100 db fát szerettek volna elülteni a városban. A közbejött pandémia azonban felülírta elképzelésüket és a faültetésre félretett összeget a soproni egészségügy támogatására ajánlották fel.

Hogy valami mégis maradjon az eredeti célkitűzésből, hozzájárulást kértek a soproni Lenck-villa üzemeltetőjétől, hogy az épület parkjába elültethessék egy odaillő tatár juhar facsemetét a "boldog békeidők" reményében, így kapcsolódva a tavalyi év záró eseményéhez, a Lions korzóhoz, melyet a "Boldog békeidők" hangulatában töltöttek el. Programjuk aktualitását a világpolitika eseményei megerősítik.

Az eseményen részt vett Csiszár Szabolcs alpolgármester úr Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata és Tóth Imre igazgató úr a Soproni Múzeum képviseletében. Köszönjük támogatásukat!

A sopronmedia.hu tudósítása ITT olvasható.

A Soproni Híradó IDE kattintva indul, a tudósítás 0:50-kor kezdődik.

A kisalfold.hu írása INNEN nyílik.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba