Feleségeink jótékonykodása 2015

2015. december 3-án a Lions Club Sopron tagjainak feleségei a Sopron és Környéke Család- és Gyermekjóléti Ellátás Intézetében jótékonykodtak. A rászoruló családok gyermekeinek ajándékokat: könyveket, süteményt és egyéb édességeket, valamint játékokat vittek és az intézményt pénzadománnyal is támogatták. Ebben az évben a bentlakó gyerekek is műsort adtak a vendégek tiszteletére és szórakoztatására. Ezt követően rendhagyó módon nem a feleségek adták az est programját, hanem a Csemete Bábszínház előadását tekinthették meg az otthon lakói. Klubunk szándéka, hogy minden évben megpróbáljuk szebbé tenni a hátrányos helyzetű családok számára is a közelgő ünnepeket.

Olvassa el a mindenamisopron.hu írását is: http://mindenamisopron.hu/mikulas-lions-modra/

Itt a kisalfold.hu előzetese: http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/lions-ajandek/2454914/


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba