Feleségeink jótékonykodása 2018

2018. december 13-án a Lions Club Sopron tagjainak feleségei a Sopron és Környéke Család- és Gyermekjóléti Ellátás Intézetében jótékonykodtak. A rászoruló családok gyermekeinek ajándékokat: könyveket, süteményt és egyéb édességeket, valamint játékokat vittek.

A hölgyek rövid műsort adtak (mese, vers, zene, tánc), majd átadták az ajándékokat. Ebben az évben is, mint mindig, a bentlakó gyerekek is műsort adtak a vendégek tiszteletére és szórakoztatására. Ezt követően mindenki kiválasztotta a neki leginkább tetsző ajándékot és vidám beszélgetéssel folytatta az estét. Klubunk szándéka, hogy minden évben megpróbáljuk szebbé tenni a hátrányos helyzetű családok számára is a közelgő ünnepeket.Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba