Ismét vendégül láttuk a Lions Club Kempten Cambodunum tagjait

Nagy örömünkre ismét Sopronba látogattak a Lions Club Kempten Cambodunum tagjai. Látogatásukra 2024. május 9-én került sor és három napot töltöttek Sopronban.

Az üdvözlő vacsorára az ikonikus Gyógygödör pincében került sor, ahol a köszöntő beszédek hangzottak el.

Másnap a Program a Fogyatékos Gyermekek Otthonában kezdődött, ahol közösen adtuk át a Lions Club Sopron szokásos első félévi pénzügyi támogatását. Az ebéd a Lángosházban volt, ahol vendégeink megízlelhették a finom magyar lángost.

Délután kettévált a csapatunk. Mivel éppen erre a napra kaptunk meghívót a kismartoni Lion Clubtól jótékonysági koncertjükre, néhány kempteni lionnal és a vakszövetség négy tagjával kismartonba indultunk, az itthon maradottak pedig a Cézár Pincében egy magyaros vacsorán vettek részt.

Szombaton délelőtt kisvonatos belvárosi körutazásra és városnézésre került sor. Rövid pihenő után a sarródi tájházba utaztunk, ahol családi gulyás főzés, szalonnasütés, grillezés, madárles-nézés volt a program.

Reméljük, hogy vendégeink ez alkalommal is nagyon jól érezték magukat.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba