Jótékonykodás a kulturális értékek népszerűsítéséért

A Sopron Lions Club a Honda Kudo Kft. jótékony adakozásának köszönhetően hozzájutott 101 db belépőjegyhez a Fertőrákosi Barlangszínházban 2019. 06. 15-én megrendezésre kerülő Amadinda 35 ütőegyüttes műsorára. Mivel a Honda Kudo Kft. vezetői a klubra bízták a belépőjegyek elosztását, ezért azt megpróbáltuk a műfaj után érdeklődő soproni fiatalokhoz eljuttatni.

Így került képbe a Szent Imre Plébánia ifjúsági clubja, ahol az azt vezető Németh István plébános úr vette át ajándékunkat.

Ezt követően a Soproni Zeneiskolába vittünk 25 db belépőjegyet. Itt Lampert Tünde igazgatónő fogadta adományunkat és biztosított bennünket arról, hogy a jegyek az arra érdemes gyerekekhez kerülnek.

Nem volt kicsi az öröm a Színházpártoló Egyesület gyűlésén sem, ahol Izsó Katalin, az egyesület vezetője köszönte meg Kulbert Gábor elnökünknek és Budai József tagtársunknak clubunk ajándékát. A jegyeket Tölli Balázs vette át.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba