Konvenció 2020. Sopron - Fertőrákos

A 2020. évi konvenciónak Sopron adta a helyszínét a Fertőrákosi Barlangszínházban. Mivel a Szövetség központi honlapján részletes leírás olvasható az eseményről, mi csak a soproni vonatkozásokat emeljük ki és néhány fényképet elhelyeztünk a galériában.

A szigorú menetrend szerint végrehajtott délelőtti munkát követő ebédszünet után a szavazat számláló bizottság jelentése hangzott el az ebéd előtti szavazás eredményéről. Ezt követően a díjak átadására került sor. 

Az év nemzetközileg elismert eseménye a Tri Jumelage volt, melynek szervezésében a Lions Club Sopron oroszlánrészt vállalt. Az elismerést a jelenlegi elnök, Dr. Ocsák József és a soron következő elnök, Budai József vette át. Kiemelkedő szervező tevékenységet végzett Kulbert Gábor tagtársunk, volt elnök, aki emlékplakettet kapott. A "Tudj és merj!" diabétesz társasjáték népszerűsítéséért oklevelet kapott Dr. Károlyi György. Ugyancsak okleveles elismerésben részesült Bors Dániel és Bunyevácz Róbert, mint a szavazatszámláló bizottság fontos munkát végző tagjai.

Nagy örömünkre elismerésben részesültek a Sopron Lady Lions Club tagjai is.

Ide kattintva a kisalfold.hu írása olvasható.

Az utolsó 4 képet Kende László készítette, köszönet érte!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba