Különleges évadnyitó ülés a Lions Club Sopronnál

Különleges évadnyitó üléssel kezdődött a 2023-24-es LIONS-év a Lions Club Sopronnál. 

Sopronban tartózkodtak a Lions Club Kempten Cambodunum tagjai, akiket még áprilisi látogatásunk alkalmával hívtunk meg városunkba, így részt tudtak venni első ülésünkön. A nemzetközi együttműködés erősítése céljából invitáltuk meg az eisenstadti lions club tagjait is, akiknél szintén tavasszal vendégeskedtünk. Összejövetelünket megtisztelte Hégely Péter kormányzó úr és a Sopron Lady Lions Club tagjai is.

A hivatalos program kezdete előtt Perkovátz Tamás, mint az ülések helyszínét több, mint 30 éve biztosító Perkovátz-ház tulajdonosa üdvözölte a jelenlevőket.

A kölcsönös köszöntőket és zászlócserét követően Czingráber József, a Lions Club Sopron ezévi elnöke rövid ismertetőt tartott az előttünk álló év tervezett programjairól, majd ünnepélyes vacsora közben folytatódtak a megbeszélések, beszélgetések.

Ülésünkről a kisalfold.hu is tudósított, ide kattintva olvasható.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba