Lions bál

2011. évi Soproni Lions Bál megtartására hagyományosan a Pünkösd utáni szombat este került sor a Sopron Hotel nagytermében.

Az előre elkészített ülésrend szerint foglaltak helyet a meghívott vendégek és a tagság. A rendezvény fővédnökének Szokolay Árpád zeneszerzőt kértük fel, azonban hirtelen jött kórházi kezelése miatt nem tudott eljönni, csak szívhez szóló levelet küldött, melynek felolvasását meghatódva hallgatta végig a vendégsereg. Meg kell említeni, hogy meghívásunkat Firtl Mátyás országgyűlési képviselő és dr. Fodor Tamás, Sopron város polgármestere is elfogadta és jelenlétükkel megtisztelték a tagságot.

Az est díszvendége Benkő László zenész volt, aki jókedvével tevékenyen hozzájárult a remek hangulat megteremtéséhez.

A bál hivatalos programját Tóth Kálmán titkárunk konferálta fel, aki a moderátor szerepét is ellátta. Elsőként a leköszönő elnök, Fábiánkovits Ferenc számolt be az eltelt év történéseiről, eredményeiről és sikereiről. Ezt követően került sor az új tagok felvételére, akik azóta büszkén viselik zakójuk hajtókáján a Lions-jelvényt. Az év oroszlánja megtisztelő címet dr. Ocsák József tagtársunk vehette át a székelyföldi kósteleki iskola megépítésében kifejtett áldozatos és fáradhatatlan munkájáért egy kupa formájában. A védnöki táblát az Erste Bank Soproni Fiókja, mint az eltelt pénzügyi év fő támogatója tudhatja magáénak. Mindezek után a leköszönő elnök átadta a „stafétabotot” dr. Hudomel Norbert soros elnöknek.

A Lions Regattán történt eredményes részvételért járó oklevelet dr. Buzási Gábor kormányzó nyújtotta át.

A hivatalos programot követően a húrok közé csaptak a zenészek (Continental Show Band) és a táncosok ellejtették a nyitótáncot. A vacsora után Straub Dezső színművész adott elő egy vidám műsorszámot. Hamar éjfél lett, amikor is kedves kötelességünknek tettünk eleget azzal, hogy titkárunk felvirradó születésnapján egy rögtönzött kórussal kívántunk neki további hosszú életet és titkári szerepet. Az év oroszlánja a birtokába került kupát töltötte meg pezsgővel – melyet aztán az éjszaka folyamán nem is hagyott kiürülni -, így köszöntve az ünnepeltet. A kis kitérő után hajnalig szólt a zene és táncoltak a vendégek, akik nem engedték a zenészeket pihenni, sőt, műsorukat befejezni sem. Ám ők szívesen játszottak tovább, mert tudták, a jó hangulat kialakításában „oroszlán” részük van. Kimagasló teljesítményükhöz Benkő Laci gratulált billentyűs kollégájának.

A bál bevételéből tovább folytatjuk a rászorulók támogatását.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba