Lions Nap 2019 - Sopron

A Lions Szövetség által országos szinten meghirdetett Lions Nap soproni rendezvényére a Lions Club Sopron és a Sopron Lady Lions Club közös szervezésében a Novomatic Arénában került sor 2019. április 27-én.

A program a Fehér Sasok Ökölvívó Egyesület bemutatójával kezdődött, amelyből ízelítőt kaphattunk az edzések keménységéről és az egyesület működéséről.

A meghirdetett motoros bemutatóra nagy számban érkeztek a motoros csapatok és látványos produkciókkal szórakoztatták a közönséget. Bátran vetették alá magukat a vércukorszint mérésnek és érdeklődéssel hallgatták Bujtás József, a soproni mentőállomás vezetőjének újraélesztési bemutatóját.

A Dog Dance soproni kutyaiskola bűbájos bemutatója zárta a délelőtti műsort.

A programok alatt folyamatos volt a vérnyomás mérés és a Cukorbetegek Egyesülete soproni csoportjának köszönhetően a vércukorszint mérés. 

Folyamatosan működött a kreatív gyereksarok, a vitaminsarok. Megtekinthető volt a Decathlon Áruház sportszer bemutatója, melynek során ki is lehetett próbálni a kiállított sportszereket.

A rendezvény alatt mentőautó, tűzoltó autó és rendőrautó tartózkodott a helyszínen a gyermekek nagy örömére.

A Sopron TV tudósítása itt látható.

Az országos akció az M1 televízió hírfolyamában is említésre került.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba