Lions Squash Open 2016. – Előkészületek

A Soproni Lions Club ez évben is a soproni, sérült gyerekekkel foglakozó Tóth Antal Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium intézményét támogatja az országos szinten meghirdetett squash versennyel. Hogy a gyerekeknek is emlékezetes maradjon a verseny, az iskola növendékei között modellkészítés témakörben, több fordulóban hirdettünk pályázatot. A tanulók a már megszokott lelkesedéssel vetették bele magukat az alkotás folyamatába. 14 pályamű készült: tárgyak, épületek, háborús hadszintér, ókori római fegyverek és járművek makettjei.

A felhívással párhuzamosan kezdtük el szervezni Balogh Sándor tagtársunk vezényletével a jótékonysági squash versenyt, amelynek során felajánlott adományokból tervezzük díjazni a harmadik fordulóban készült alkotásokból kiválasztott legjobbat. A verseny kijelölt napja 2016. április 2.

A Lions Club „műértő” tagjaiból és az iskola tanári karából összeállt zsűri bírálta el a pályaműveket, amelyek színvonala olyan magasan alakult, hogy nehéz volt bárkit is a második fordulóból kizárni, ezért az a döntés született, hogy a versenyzők legfeljebb 10 csapatot alkotva valamennyien vegyenek részt a második fordulóban, ahol soproni épületek kicsinyített mását kell elkészíteni. A legjobban sikerült 3 alkotás készítője vehet részt a squash verseny ideje alatt elkészítendő utolsó modell alkotásában és ők kapnak esélyt a fődíj elnyerésére.

Az elkészült alkotásokból verseny helyszínén, a Mega Sport csarnokban mini kiállítást rendezünk.

A galériában megtekintheti a műveket és készítőiket.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba