Lions Squash Open 2019 - A verseny

Április 13-án nyolcadik alkalommal, nagy érdeklődés mellett zajlott le a jószolgálati squash verseny.

Ahogyan azt megszokhattuk, a főszponzor, a szponzorok és versenyzők adományaiból összegyűlt ajándékokat a Tóth Antal Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Kollégium és Pedagógiai Szakszolgálat sérült tanulói kapják.

Az előző két fordulóból bejutott csapatok ez alkalommal kvíz vetélkedőn vettek részt, melynek kérdéseit az előző fordulók kérdéseiből állították össze a szervezők. most azonban semmilyen segédeszközt nem vehettek igénybe. Kizárólag emlékezetükre hagyatkozhattak. A vetélkedőt a 6.a. osztály csapata nyerte, hiba nélkül.

A squash-verseny 15 fő induló létszámmal kezdődött el, győztese  Tremmel Gábor lett, aki a soproni Balogh Sándort győzte le a döntőben. A bronzérem Sáli Barnabás nyakába került. Negyedikként a győrből érkezett Milkovics László végzett.

A mérkőzések alatt az előtérben értékes tombolatárgyak is gazdára leltek.

Gratulálunk minden résztvevő, a műsorban közreműködő gyereknek, valamennyi sportolónak és köszönetet mondunk a szervezőknek, pedagógusoknak, támogatóinknak.

A rendezvényt a Lions Club Sopron szervezte. Köszönjük Balogh Sándor zónaelnök, tagtársunk lelkiismeretes munkáját, aki nélkül a verseny nem jött volna létre.

Köszönet a szponzoroknak, akik: a 8 éve támogatást nyújtó Ileana Barbara (City Coffee Lounge), Fojtyik József (Séf-Mogul Étterem, a versenyzők ebédjéről gondoskodik), a Mega Sport Club (a verseny helyszínét biztosítja), és a verseny új patrónusa, a Security Patent (képviseli Milkovics László).

Az eseményt a Sopronmédia is végigkövette. Tudósításuk nézhető és olvasható.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba