Lions Squash Open 2019. – Előkészületek

Folytatódik hagyományunk, mely szerint a Soproni Lions Club az országos szinten meghirdetett, áprilisi jótékonysági squash verseny felajánlásaiból a soproni, sérült gyerekekkel foglakozó Tóth Antal Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium intézményének tanulóit támogatja.

Ez évben helytörténeti vetélkedőt hirdettünk az iskola tanulói között, melyben osztályonként 4 fős csapatok indultak. Fénykép vagy leírás alapján kellett ráismerni Sopron egy-egy nevezetes épületére, vagy híres soproni személyekről kellett anyagot (történetet, képet) gyűjteni nem csak az internet segítségével, hanem valódi kutató munkával. A versenyben részt vevő nyolc csapat mindegyike kiválóan teljesített, ezért a két főből álló zsűri nem is tudott sorrendet felállítani, így aztán valamennyi csapat tovább jutott a második fordulóba. A téma marad, a feladatok nehezebbek lesznek.

Az alábbi fényképek a január 23-i eredményhirdetésen készültek.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba