Lions Squash Open 2020. – Előkészületek 2. forduló

A 2. fordulóval folytatódott hagyományos programunk, melynek során a Soproni Lions Club az országos szinten meghirdetett, áprilisi jótékonysági squash verseny felajánlásaiból a soproni, sérült gyerekekkel foglakozó Tóth Antal Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium intézményének tanulóit támogatja.

Ez évben sportvetélkedőt hirdettünk az iskola tanulói között, melyben hat, hat fős csapat indult. Öt fordulóból álló ügyességi versenyt kellett teljesíteni. A versenyben részt vevő hat csapat mindegyike kiválóan teljesített, de csak négy csapat jutott a márciusi, második fordulóba. Ez a forduló négy versenyszámból állt és a két nyertes csapat jutott a döntőbe, amely a Mega Sportközpontban tartandó squash verseny programjai között kerül megrendezésre.

Az alábbi fényképek a március 4-i második forduló során készültek.

A SopronTV összefoglalója itt.



Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba