Lions Squash Open 2022

Április 23-án, a pandémia miatti két év kihagyás után kilencedik alkalommal, nagy érdeklődés mellett zajlott le a jószolgálati squash verseny.

Ahogyan azt megszokhattuk, a versenyzők adományaiból összegyűlt ajándékokat a Tóth Antal Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Kollégium és Pedagógiai Szakszolgálat sérült tanulói kapják.

Az iskola tanulói a világban zajló események miatt a békevágy témában készítettek rajzi alkotásokat, melyek a verseny helyszínén nem kerültek kiállításra.

A squash-verseny rekond számú, 32 fő induló létszámmal kezdődött el, győztese  Tremmel Gábor lett, aki Sáli Barnabást győzte le a döntőben. A harmadik helyen Varga Márton végzett.

Gratulálunk valamennyi sportolónak és köszönetet mondunk a szervezőknek, támogatóinknak.

A rendezvényt a Lions Club Sopron szervezte. Köszönjük Boronkay Gusztáv tagtársunk lelkiismeretes munkáját, aki a verseny megszervezését végezte.

Köszönet a szponzoroknak, akik: Fojtyik József (Séf-Mogul Étterem, a versenyzők ebédjéről gondoskodik) és a Mega Sport Club (a verseny helyszínét biztosítja).


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba