Mecénás Díjat kapott a Lions Club Sopron

Virilistáit köszöntötte Sopron november 16-án pénteken, Lackner Kristóf születésének 447. évfordulója alkalmából. A nagyformátumú polgármesterre emlékezve a város legnagyobb adófizetői, valamint mecénásai részesültek elismerésben a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban tartott ünnepségen.  

A Soproni Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Mecénás Díjat is ezen az ünnepségen adták át. A díjjal minden évben a Sopronban élő és Sopronért dolgozó személyiségek, vállalkozások, szervezetek munkáját ismeri el a köztestület. Az idei évben a Mecénás díjakat a Lions Club Sopron és Dr. Komornoki László, a Soproni Erzsébet Kórházért Alapítvány kuratóriumi elnöke kapták.  


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba