Nyári program a Covid árvák részére

A Lions Club Sopron csatlakozva a Regőczi Alapítvány felhívásához, nyári programot szervezett azoknak a gyermekeknek, akik a koronavírus járvány idején elvesztették egy, vagy mindkét szülőjüket.

Egyesületünk 5 napos programsorozatot szervezett a gyermekeknek, melynek során megismerkedhettek Sopron város és környéke látnivalóival, érdekességeivel. A megvalósításba bevontuk azokat a vállalkozókat, vállalkozásokat, amelyek szívesen tesznek felajánlásokat a jótékonykodás érdekében. Ezzel biztosítva volt a gyermekek utaztatása, elszállásolása, étkeztetése és szórakoztatása. 

A programok 2022. június 27-től július 1-ig tartottak és a résztvevők megismerhették Sopron belvárosát, megtekinthették az Erdő Házát, kirándultak a Fertő-Hanság Nemzeti Parkba, a Gloriett-kilátóhoz, a fertődi Eszterházy-kastélyba, Dunakilire, a fertőrákosi kőfejtőbe, strandoltak a lipóti termálfürdőben, versenyeztek a soproni gokartpályán.

Minden nap egy-egy tagtársunk látta el a programfelügyelő feladatát, hogy minden gördülékenyen és az előzetes tervek szerint történhessen.

Köszönjük a Luxury Villas Sopronnak, hogy a szállást biztosította, a Deák Étteremnek, a Fehér Rózsa Étteremnek, a Gránátos Étteremnek (Fertőd), a Tó Büfének, a Huber Étteremnek (Fertőrákos), a Kiss Étteremnek és a Jégverem Étteremnek, hogy az étkezést biztosították.

Bízunk benne, hogy a résztvevők maradandó élménnyel távoztak és szívesen emlékeznek vissza Sopronra.

A Regőci Alapítvány honlapja: https://regoczialapitvany.hu/


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba