Petrás Mária jótékonysági koncertje

A Lions Club Sopron szervezésében 2021. október 31-én nagy sikerű, csaknem telt házas koncertet adott a Szent Mihály templomban Petrás Mária Prima Primissima- és Magyar Örökség díjas népdalénekes, a moldvai csángó magyarok egyik "nagykövete". 

A délután fél négykor kezdődő rendezvény előtt Nagy Tamás, a Lions Club Sopron soros elnöke köszöntötte a közönséget és a művészt. Ezt követően felcsendültek a lanttal és hegedűvel kísért egyházi énekek. A dallamok között Petrás Mária bemutatta a csángó magyarok egyházi ünnepekhez kapcsolódó népszokásait.

A jótékonysági koncerten felajánlott adományokat a tómalom utcai gyermekotthon fogyatékkal élő lakóinak támogatására fordítjuk.

Külön köszönet illeti meg a művésznőt azért, hogy tiszteletdíjáról lemondva utazott Sopronba. Köszönjük Horváth Imre városplébános úrnak, hogy a közelmúlban felújított Szent Mihály templomot rendelkezésre bocsátásátotta.

A sopronmedia.hu írása ide kattintva olvasható.

A támogatás átadásáról a kisalfold.hu is beszámolt itt.Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba