Rotary-séta 2021

A Lions Club Sopron tagjai – Nagy Tamás elnök, Czingráber József,  Freiler László és Varga László – is részt vettek a Rotary Club Sopron 2021. október 23-i, hagyományos rendezvényén, melynek ezévi mottója "Séta a régi soproni villamos várkerületi nyomvonalán".

Indulás előtt Göde József elnök, majd Dr. Farkas Ciprián polgármester, végül Nagy Tamás Lions-elnök köszöntötte a megjelenteket. Tamás egyúttal meghívott mindenkit a jövő vasárnapi Petrás Mária koncertre a Szent Mihály templomba. A séta a Perkovátz – Dömötöri teraszról indult 10 órakor, melynek során végigjárták az egykori villamos  nyomvonalát és megállóhelyeit. A sétát dr. Krisch András történész vezette. Végül a résztvevőket lilahagymás zsíros kenyér, aprósütemény, valamint forralt bor és tea várta a kiindulás helyén.

Az adománygyűjtés célja a pandémia miatt nehéz helyzetbe került családok megsegítése volt.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba