Sopron Lady Lions Club avatás

2019. március 2-án Dr. Chrabák László, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója a soproni megyeháza dísztermében felavatta a másfél hónappal ezelőtt 27 fővel megalakult Sopron Lady Lions Club tagjait. Az eseményen részt vett Boronkay Gusztáv első alkormányzó, Dr. Solymosiné Dr. Kiss Ilona asszony, volt kormányzó, Kulbert Gábor, a Soproni Lions Club elnöke, Balogh Sándor zónaelnök, a Lady Club megálmodója és megszervezője, valamint a Lions Club Sopron - mint szponzor klub - tagjai. Meghívásunkat elfogadva Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatát Dr. Farkas Ciprián tanácsnok úr képviselte. A ceremóniát Wirth Éva, Sopron város anyakönyvvezetője vezényelte le.

Az ünnepélyes bevezetőt követve felcsendült az amerikai és a magyar himnusz, majd Dr. Chrabák László kormányzó úr tartotta meg köszöntőjét. Ezután az új tagok fogadalom tétele következett, ezt követően az avatók kitűzték az új tagok ruhájára a Lions jelvényt, mint a klubhoz tartozás jelét és átadták a Lions nemzetközi szervezetéhez tartozást igazoló oklevelet. Dr. Halmos Mária, az új klub elnöke átvette a kormányzó úrtól az elnöki láncot, a Lions Club Sopron elnökétől pedig a szponzor klub ajándékát, a harangot és a zászlót. A kormányzó úr külön köszönetet mondott Dr. Solymosiné Dr. Kiss Ilona asszonynak, Boronkay Gusztáv alkormányzónak és Balogh Sándor zónaelnöknek az új klub létrehozásában végzett szervező munkájukért. Ők egy-egy jelvénnyel lettek gazdagabbak. A hazai Lions-himnusz elhangzása után Dr. Farkas Ciprián tanácsnok úr köszöntötte az új klubot és annak tagjait.

Az ünnepség állófogadással és kötetlen baráti beszélgetéssel zárult. A hölgyek Lions-tortával is kedveskedtek a vendégeknek.

Kívánunk az új klubnak és tagjainak sikeres munkát és együttműködést, továbbá, hogy a Lions mozgalmon belül megtalálják méltó helyüket.

Az eseményről részletesen tudósított a Sopronmédia.

A Soproni Híradó összeállítása itt.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba