Színház minálunk

Idén is folytattuk “Színház minálunk” programunkat, melynek keretében idősotthonokba szervezünk színházi pódium előadásokat.

Az elmúlt két év komoly előadása után október 22-én egy könnyű, operettes műsort láthattak, ezúttal a Soproni Szociális Intézmény Idősek Otthonának lakói.

Az előadó Simon Andrea színművész nagy sikert aratott a Macskák, Éjfél – Bál a Savoyban, Karnevál – Bál a Savoyban, Tangolita – New York – Csárdáskirálynő, Az asszony összetör – Délibábos Hortobágyon – Messze a nagy erdő, Cigányszerelem – Marica grófnő, Ringó vállú csengeri violám – Cintányéros cudar világ betétdalokkal.

A Lions programját a Soproni Petőfi Színház támogatja.

További leírás és fényképek a mindenamisopron.hu oldalán: http://mindenamisopron.hu/operettel-az-idosekert/


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba