Vakok és gyengénlátók karácsonya 2019

A Vakok és Gyengénlátók Szövetsége ez évben is a Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdasági Karán tartotta karácsonyi ünnepségét 2019. december 14-én. A rendezvényen Dr. Ocsák József elnök, valamint Budai József, Bunyevácz Róbert, Freiler László, Dr. Károlyi György és Vörös Ákos képviselték a Lions Club Sopront, amely többszázezer forint értékű vásárlási utalványt ajándékozott a Szövetség tagjainak. Nagyné Parrag Andrea, a Sopron Lady Lions Club nevében személyre szóló ajándékokat osztott ki.

A jelenlevők – immár hagyományosan – a Széchenyi István Gimnázium diákjainak csodálatos előadásában gyönyörködhettek. A műsor után köszöntőt mondott Bóna Márton zongoraművész, az esti adventi koncert főszereplője, majd a házigazdák beszélgetésre invitálták a vendégeket, akik a Szövetség tagjai által készített süteményekből is kóstolót kaphattak. Viszonzásképpen Dr. Ocsák József elnök úr – szintén hagyományosan – az Adventi Vásáron készült forralt borunkkal kínálta a jelenlévőket.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba