Vakok és gyengénlátók karácsonya 2021

A Vakok és Gyengénlátók Szövetsége ez évben is a Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdasági Karán tartotta karácsonyi ünnepségét 2021. december 11-én. A rendezvényen Nagy Tamás elnök távollétében Vörös Ákos alelnök, valamint Boronkay Gusztáv és Freiler László képviselték a Lions Club Sopront, amely többszázezer forint értékű vásárlási utalványt ajándékozott a Szövetség tagjainak. Horváth Andrea a Sopron Lady Lions Club nevében személyre szóló ajándékokat osztott ki.

A jelenlevők – immár hagyományosan – a Széchenyi István Gimnázium 11. b. osztályos diákjainak csodálatos előadásában gyönyörködhettek. A műsor után a házigazdák beszélgetésre invitálták a vendégeket, akik a Szövetség tagjai által készített süteményekből is kóstolót kaphattak. 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba