Vakszüret Sopronban

A Soproni Lions Club bekapcsolódva a Miskolci LC által a 2013. év óta rendszeresen megrendezett programjába, első alkalommal rendezett a vakok és gyengén látók részére szőlő szüretet. Az október 13-i érzékenyítő program során olyan élményben szerettük volna részesíteni az általunk támogatottakat, amelyben sokuknak még soha nem volt részük.

Balogh Sándor zónaelnök felvezetője után dr. Chrabák László, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója köszöntötte a megjelenteket. A szabadban elköltött reggelivel megkezdett program a szőlőfürtök leszedésével folytatódott a Linzer-Orosz (Winelife) borászat ültetvényében Kulbert Gábor, a Soproni LC soros elnökének felügyelete mellett. Természetesen a préselés és must kóstolás sem maradhatott el. A bor készítése nem fért bele a rendelkezésre álló időbe, de néhány hónap múlva remélhetően megkóstolhatjuk munkánk eredményét.

Köszönjük Balogh Sándor tagtársunk szervezőmunkáját és az egyesület tagjainak aktív részvételét. A rendezvényt szeretnénk felvenni évente ismétlődő programjaink közé.

A vakszüretről készült híradást a soproni TV hétfőn este sugározta. Megtekinthető az archívumban a sopronmedia.hu oldalon, a Sopron TV Híradó 2018. október 15-i adásában, 4:25-től.

A mindenamisopron.hu is tudósított a rendezvényünkről. 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba