Vakszüret Sopronban 2020

A Lions Club Sopron a 2020. évben második alkalommal rendezett a Vakok és Gyengén látók Egyesülete tagjai részére szőlő szüretet. 

Balogh Sándor tagtársunk már kora reggel tűz fölé helyezte azt a bográcsot, amelyben az ebédet kezdte főzni. A 9 órakor megkezdett program bevezetőjeként Budai József elnök köszöntötte a jelenlevőket. A koccintást követően a szőlőfürtök leszedésével folytatódtak az események Hauer Erik borász (régi és rendszeres támogatónk) ültetvényében. Természetesen a préselés és must kóstolása sem maradhatott el. A pörkölt jó időzítéssel éppen akkor készült el, amikor már mindenki farkas éhes volt.

Köszönjük tagtársaink szervezőmunkáját, Balogh Sándornak az ebédet, Hauer Eriknek a lehetőséget, a Sopron Lady Lions Club tagjainak a segítséget és az egyesület tagjainak az aktív részvételt. A rendezvényt szeretnénk a jövőben is évente ismétlődően megrendezni.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba