Vakszüret Sopronban 2022

A Lions Club Sopron a 2022. évben harmadik alkalommal rendezett a Vakok és Gyengénlátók Egyesülete tagjai részére szőlő szüretet. 

Balogh Sándor tagtársunk már kora reggel tűz fölé helyezte azt a bográcsot, amelyben az ebédet kezdte főzni. A 10 órakor megkezdett program bevezetőjeként Hauer Erik borász, régi és rendszeres támogatónk, a szőlőterület tulajdonosa, házigazda és Vörös Ákos elnök köszöntötte a jelenlevőket. A koccintást követően a szőlőfürtök leszedésével folytatódtak az események. Természetesen a préselés és must kóstolása sem maradhatott el. A pörkölt jó időzítéssel éppen akkor készült el, amikor már mindenki farkas éhes volt.

Köszönjük tagtársaink szervezőmunkáját, Balogh Sándornak az ebédet, Hauer Eriknek a lehetőséget, a Sopron Lady Lions Club tagjainak a segítséget és az egyesület tagjainak az aktív részvételt. A rendezvényt szeretnénk továbbra is évente ismétlődően megrendezni.

Boronkay Gusztáv barátunk készített egy kis összeállítást a vakszüretről.

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba