Virtuális bál a Sopron Lions Club szervezésében

Mikor máskor fontosabb segíteni, ha nem ilyen vészterhes időkben?! Így kezdődött az első Nyíregyházi LC virtuális báljának felhívása és bizony mi, soproni fiúk is elgondolkodtunk ezen. Mivel úgy láttuk, hogy ez nagyon is igaz, mi is beleállunk a virtuális bál megrendezésébe Sopronban.


Köszönjük az ötletet keleti barátainknak és köszönjük Kormányzó asszony bíztatását is.

A járványügyi védekezés nem teszi lehetővé a személyest találkozást, így több olyan programunk is elmaradt, elmarad, melynek adományai segíthették volna klubunk patronáltjait. Nem tudjuk, hogyan alakulnak a következő hónapok, lesz-e lehetőség programjaink megtartására, de mi nem adtuk fel, mert segíteni akarunk.

Kérjük, hogy amennyiben lehetőségetek adódik, akkor tombolaszelvények vásárlásával támogassátok törekvésünket és január 22-én 19 órakor nézzétek velünk a bál folyását, izguljátok végig a tombolasorsolást ezen a linken: sopron.lions.hu/bal2021

Tombolaszelvényt a klubtagoknál lehet igényelni, például Boronkay Gusztinál (+36309350666 boronkay@icloud.com)

Kedvességeteket viszonozni azzal tudjuk, hogy akit érdekel, annak átadjuk a teljes szervezési tudásanyagot, ha igénylitek.

Köszönjük, hogy elolvastátok felhívásunkat, Lions barátsággal,


Sopron Lions Club teljes csapata


A virtuális bál anyagát az alábbi videóban követhetik nyomon, a videó a Lejátszás gomb megnyomása után indul!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció 2021
2021. június 12. 08:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba