Virtuális Lions-bál Sopronban

A Lions Club Sopron már 30 éve folyamatosan, minden évben megrendezi jótékonysági bálját. 2020-ban ez a járványügyi intézkedések miatt elmaradt, de ebben a Lions évben - az internet segítségével - megrendezésre került.

Természetesen nem volt személyes találkozó, így vacsora és tánc sem. A bál január 22-én 19 órakor kezdődött a klub honlapján megtekinthető közvetítéssel. Először a köszöntőket hallhattuk, többek között dr. Farkas Ciprián polgármester úrét és Keys Mária kormányzó asszonyét is. (A gyermekotthon vezetőjének köszöntője a galériában olvasható.) Ezt követően bő félórás műsor következett elsősorban a soproni sérült emberek előadásaival, de láthattuk, hallhattuk Agárdi Szilvia énekesnőt és Sulyok Péter humoristát is. Ezek után a tombolasorsolás következett.

Több, mint 550-en vettek támogató tombolajegyet. Nagyon felemelő érzés, hogy ilyen sokan a jótékonysági rendezvény mellé álltak. A felajánlott több, mint 200 értékes tombolatárgy nagy nyerési esélyt jelentett. Zárásként a csángóföldi Kóstelekről tekintehettünk meg egy közel egy órás dokumentumfilmet.

Több, mint másfél millió forint gyűlt össze az adományokból, melyet a klub elsősorban a soproni, tómalom utcai Fogyatékos Gyermekek Otthonában élők magasabb színvonalú zöldség- és gyümölcs ellátására szán.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba