XXVI. Nemzetközi Lions Club bál

A Lions Club Sopron ez évben 26. alkalommal a Hotel Sopronban tartotta bálját.

A bál fővédnöke Szarka Zsolt, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója, díszvendége Páljános Ervin szobrászművész volt.

Az érkező vendégeket a Winelife Borászat által prezentált borkóstoló fogadta.

A bál hivatalos részét a hagyományoknak megfelelően Tóth Kálmán tagtársunk vezényelte le, akinek köszöntőjét a Lions-himnusz közös eléneklése, majd Németh Emil elnöki beszámolója követte. A rövid, de tartalmas beszédben köszönetet mondott azért, hogy a klub 26. évében elnökölhetett, majd kitért arra, hogy aki mögöttünk hagyott év eseményeire részleteiben is kíváncsi, az az előtérben levő kivetítőn a bál ideje alatt megtekintheti azt a rövidfilmet, melyek a 2015-16 év eseményeit idézik. Kiemelte, hogy a bál fő célja ezúttal is a jótékonyság, a felajánlásokból továbbra is a fogyatékkal élőket támogatjuk. Ezt követően megtekinthettük azt a filmklippet, melyet Boronkay Gusztáv tagtársunk küldött a bállal egyidőben Miskolcon zajló országos konvencióról, és ahol a Soproni Lions Klubnak ítélték az “Év Lions Clubja” kitüntető címet. Rövid köszöntőt mondott Szarka Zsolt elnök-vezérigazgató, kiemelve a jótékonyság és segíteni akarás fontosságát. Ez alkalommal egy új tag avatására került sor: Závodszky Jánost köszönthetjük sorainkban. “Az év oroszlánja” díjat idén megosztva szavazta meg a tagság, Vörös Ákos, Nagy Tamás, Stein Tibor és Závodszky János barátunk érdemelte ki a városmakett elkészítéséhez nyújtott egyéni felajánlásával. A védnöki táblát ez évben a Mega-Sport Club kapta azért, mert a squash versenynek évek óta biztosítja a helyszínt. Az elnöki tisztséget és nyakláncot, továbbá az ezzel járó felelősséget Vörös Ákos vette át, aki fő tevékenységének a Nemzeti Sírkert Programban való részvételt jelölte meg.

A hivatalos keretek között megtekinthettük a többszörösen sérült Kóti Jánoska “Magyarország az én hazám” című videoklippjét, melyen több népszerű zenész is feltűnik.

A hivatalos blokk után következett a vacsora, majd megkezdődött a zene és a tánc. A szünetben vidám bűvész előadást láthattunk. A hajnalig tartó mulatság alatt kisorsolásra kerültek a felajánlott tombola tárgyak is. A zenét a Start Tánczenekar szolgáltatta.

Kóti Jánoska videoklippje itt érhető el:

 https://www.youtube.com/watch?v=0BnWnfuFKig 

Egy vidám részlet a bálból:

https://youtu.be/nmyo5r2Oywc


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba