Családi évköszöntő vacsora 2020

Január első csütörtök estéje hagyományosan az úgynevezett “családi vacsora” időpontja a Lions Club Sopronnál. Ekkor az urakat párjaik is elkísérik az ülésre.

Így történt ez a 2020. évben is. A Perkovátz-ház különterme volt az esemény helyszíne. Dr. Ocsák József elnök köszöntötte a megjelent tagokat és a kedves feleségeket. 

A megnyitót követően Bunyevácz Róbert kincstárnok tájékoztatót adott az adventi forralt boros kínálás eredményességéről és a klub pénzügyi helyzetéről, majd Boronkay Gusztáv tagtársunk, jelenlegi kormányzó ismertette az országos programokat és a klubunkat érintő eseményeket.

A rövid hivatalos programot követően vacsorával egybekötött kötetlen beszélgetéssel telt el az este.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba