Jánoki Márió koncert

2013. május 11-én 19 órakor a Pannónia Szálló hangversenytermében nagysikerű, telt házas koncertet adott Jánoki Márió, a látását születésekor elvesztő fiatal előadóművész, aki ezzel a koncertjével támogatta a vakság elleni kűzdelmet, a látókért.

A koncertre meghívást kaptak a soproni Vakok és Gyengénlátók Szövetségének tagjai is.

Bevezetőt mondott Nagy Tamás tagtársunk, aki a szervezést vállalta magára. Felszólalt Magyar László, soron következő országos kormányzó és Major Zoltán, a székesfehérvári klub részéről.

Sibelius, Chopin, Mendelssohn, Debussy, Mozart, Bach, Liszt, Kodály csodálatos zongoradarabjait hallgathattuk meg.

A jótékonysági koncertre felajánlott adományokat a soproni Erzsébet Kórház Szemészeti Osztálya részére egy, a zöldhályog szűrését segítő digitális látótér vizsgálóeszköz beszerzésének támogatására fordítjuk.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba