Vacsora a soproni borászokkal

2016. október 28-án az Ottó Pincébe invitáltuk azon borosgazdákat, akik az adventi kirakodóvásárokon rendszeresen segítik klubunkat a Lions-eszme népszerűsítésében. A felajánlott borokból készült forralt borral kínáljuk a vásár közönségét.

Balogh Sándor alelnök üdvözölte a megjelent gazdákat. Külön köszönetet mondott a felajánlásokért és a töretlen támogatásért. Azon borászok kedvéért, akik még nem vettek részt a korábbi évek során megtartott rendezvényünkön, rövid tájékoztatást adott a klub tevékenységéről.

A „hivatalos részt” követően sor került a vacsorára, majd megkezdődött a kötetlen beszélgetés és borkóstolás. Vendégeink bemutatták új és népszerű boraikat. Megkóstolhattunk például kitűnő rosé borokat, de a kínálatban természetesen a vörös és fehér borok is sorra kerültek.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
116340070488600034000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba