Vacsora a soproni borászokkal 2023

2023. november 16-án az Ottó Pincébe invitálta a Lions Club Sopron azon borosgazdákat, akik az adventi kirakodóvásárokon rendszeresen segítik a klubot a Lions-eszme népszerűsítésében. A felajánlott borokból készült forralt borral kínáljuk a vásár közönségét.

Czingráber József elnök üdvözölte a megjelent gazdákat. Külön köszönetet mondott a felajánlásokért és a töretlen támogatásért. Azon borászok kedvéért, akik még nem vettek részt a korábbi évek során megtartott rendezvényen, rövid tájékoztatást adott a klub tevékenységéről, majd egy-egy oklevelet nyújtott át azon vendégeinknek, akik az elmúlt időszakban önzetlenül segítették rendezvényeinket. Oklevelet kapott Taschner Tamás, aki a kempteni Lions Club látogatásakor szabadidejét feláldozva egész nap rendelkezésünkre állt és végigvezette a csapatot a soproni és sopron környéki látnivalókon. Betegsége miatt sajnos nem tudott jelen lenni. Oklevelet kapott Kovács Attila "QQ", aki az évzáró Lions-party helyszíneként a Búgócsiga Akusztik Garden termeit rendelkezésre bocsátotta. Oklevelet vehetett át Hauer Erik, aki a "Vakszüret" megszervezésében már több alkalommal segédkezett és a helyszínként szolgáló szőlőterület tulajdonosa.

A „hivatalos részt” követően sor került a vacsorára, majd megkezdődött a kötetlen beszélgetés és borkóstolás. A vendégek bemutatták új és népszerű boraikat. Megkóstolhattuk például a kitűnő rosé borokat, de a kínálatban természetesen a vörös és fehér borok is sorra kerültek.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba