Vakszüret Sopronban 2023

A Lions Club Sopron a 2023. évben negyedik alkalommal rendezett a Vakok és Gyengénlátók Egyesülete tagjai részére szőlő szüretet. 

Mint előző bejegyzésünkben olvasható, a Lions Club Kempten Cambodunum küldöttségének látogatása egybeesett a szüret időpontjával, így ezen a rendezvényünkön is jelen tudtak lenni.

Balogh Sándor tagtársunk már kora reggel tűz fölé helyezte azt a bográcsot, amelyben az ebédet kezdte főzni. A 10 órakor megkezdett program bevezetőjeként Hauer Erik borász, régi és rendszeres támogatónk, a szőlőterület tulajdonosa, házigazda és Czingráber József elnök köszöntötte a jelenlevőket. A koccintást követően a szőlőfürtök leszedésével folytatódtak az események. Természetesen a préselés és must kóstolása sem maradhatott el. A pörkölt jó időzítéssel éppen akkor készült el, amikor már mindenki farkas éhes volt.

Köszönjük tagtársaink szervezőmunkáját, Balogh Sándornak az ebédet, Hauer Eriknek a lehetőséget, a Lions Club Kempten Cambodunum tagjainak a segítséget és az egyesület tagjainak az aktív részvételt. A rendezvényt szeretnénk továbbra is évente ismétlődően megrendezni.

A sopronmedia.hu híradója ide kattintva indul, a helyszíni tudósítás 9:22-nél kezdődik.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Lions Club Sopron

Adószámunk:
19113674-1-08
Számlaszám:
11634007-04886000-34000001

cím: 9400 Sopron,
Napos utca 2/D

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba